Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat ihana ja huoleton valinta, jos haluat näyttää huolitellulta aina kauniita kynsiä myöden.

Olen kouluttautunut Helsingissä Cesars Finland Oy:n Finnish Nail Academyssä vuonna 2009 ja käytän kynsissä laadukkaita Cesars Secrets tuotteita. Cesars Finland Oy:n laadusta ja tuotteiden luotettavuudesta kertoo myös se, että itse Britney Spears kävi huollattamassa kyntensä heillä keväällä 2012 juuri ennen keikkaa!

Kauniit kädet huomataan aina! Voimme rakentaa sinulle kynsiisi tasaisen muodon ja mitan tippien avulla. Halutessasi saat kynsiisi myös lisää pituutta. Geelillä voi myös vahvistaa oman kynnen. Rakennekynnet kaipaavat huoltoa n. kolmen viikon välein; huollon yhteydessä kynnet geelataan ja koristellaan uudestaan. Alussa saatat tarvita huoltoja tiiviimmin, mutta oman kynnen kasvaessa geelin alla huoltovälikin pitenee. Käyttämäni geeli on tuoksutonta.

Rakennekynnet suojaavat omaa kynttä ja auttavat kynsiä kasvamaan. Tule rohkeasti käymään, vaikka olisitkin kova kynsien popsija tai omat kyntesi ovat hauraat tai liuskoittuvat. Geelaamalla ja tippien avulla kynsistä saadaan kauniit.

Voit suunnitella itse kynsiisi kuviot ja värit tai antaa minun tehdä se puolestasi. Otathan huomioon, että kynsien pituus vaikuttaa lopputulokseen koristeiden ja kuvioiden osalta.

Hinnasto

Geelikynnet 65 €
Omien kynsien geelaus 55 €
Huollot 55 €
Varpaan kynsien geelaus 55 €
Geelauksen poisto ja lakkaus 20 €

En veloita erikseen koristeluista enkä koristeista.

Oletko lähdössä reissuun tai rannalle?

Geelaa ihastuttavat varpaat. Varpaankynnet kasvavat suurella osalla hitaammin, joten ne ilahduttavat sinua pitkään. Geelatut varpaankynnet kestävät 4–6 viikkoa – ellet kolhi niitä kynnyksiin.

Leikkaa ennen tuloasi varpaankynnet siisteiksi pyöristämättä kulmia; näin sinun ei tarvitse heti viilailla kynsiä lyhyemmiksi. Oikein geelatut varpaankynnet eivät haittaa lenkkeilyä tai urheilua, vaan lyhyet, geelatut varpaankynnet mahtuvat kaikenlaisiin kenkiin kuten ennenkin.

Rakennekynsien poisto

Jos syystä tai toisesta haluat luopua geelikynsistä, älä tee sitä itse!

Repiminen vahingoittaa kynnen pintaa ja pahimmillaan kynnestä tulee todella kipeä ja hauras. Paras tapa luopua rakennekynsistä on tulla poistattamaan geelaus. Rakennekynttä poistettaessa kynnestä viilataan pituus pois. Oman kynnen pintaan voidaan jättää pieni kerros geeliä, jonka annetaan kasvaa pois kynnen mukana. Poiston jälkeen luonnollinen kyntesi on yleensä hieman normaalia heikompi, ja tämän vuoksi omia kynsiä kannattaa hoitaa suosittelemillani tuotteilla. Tekemääni geelauksen poistoon kuuluu aina myös kynsien lyhennys, muotoilu sekä lakkaus.

Rakennekynsien hoito-ohjeet

 • Käy säännöllisesti huollossa. Normaali huoltoväli on 3–5 viikkoa oman kynnen kasvunopeudesta riippuen. Rakennekynsien huolto on välttämätöntä ja ne eivät pysy ilman huoltoa moitteettoman kauniina kahta kuukautta laiton jälkeen.
 • Oikein käytettyinä ja huollettuina rakennekynnet ovat erittäin kestävät. Jos sinulle kuitenkin tulee ongelmia huoltojen välillä, niin ethän yritä liimata/korjata kynttä itse. Ongelmatilanteissa tule käymään luonani, jotta voimme selvittää yhdessä, mistä ongelma johtuu.
 • Oman kynnen ja rakennekynnen raja yleensä kasvaa näkyviin huoltojen välillä. Voit häivyttää tätä rajaa tarvittaessa itse kevyesti viilaamalla rajakohtaa ja levittämällä kynnen päälle läpinäkyvää kynsilakkaa. Varo kuitenkin viilaamasta omaa luonnollista kynttäsi. Siistimiseen tarvittavan viilan voit ostaa minulta. Kysy tarvittaessa tarkempia ohjeita henkilökohtaisesti.
 • Rakennekynnet ovat kestävät, mutta eivät tuhoutumattomat. Kohtele niitä yhtä hyvin ja varovasti kuin omia luonnollisia kynsiäsi.
 • Älä käytä kynsiäsi ruuvimeisselinä.
 • Vältä voimakasta kynnen käyttöä tai vääntämistä.
 • Käytä tiskatessa ja siivotessa suojahanskoja, sillä jatkuva altistus siivouskemikaaleille saattaa heikentää kynttä.
 • Vältä myös esim. juomatölkkien avaamista kynttä apuna käyttäen.
 • Kaikenlainen naputtelu sekä kynnen pinnan ja reunojen voimakas "ramplaaminen" saattavat nopeuttaa kynnen ilmaantumista.
 • Jos kynsi on repeytynyt pahasti, voit laittaa päälle suojaksi laastarin
 • Voit lakata rakennekynsiäsi normaalisti. Jos kynsissäsi on "timantteja" tai muita kynsikoruja, ne näkyvät lakkauksessa kohoumina. Muista, että kynsilakanpoistoaineen pitää aina olla asetonitonta.

Takuu

Tekemissäni kynsissä on aina viikon takuu. Otathan yhteyttä välittömästi ongelmien ilmetessä. Kuulen mielelläni myös mahdollisista ongelmista takuuajan ulkopuolella, jotta voin ottaa tarvittavat seikat huomioon seuraavassa huollossa.

Asiakkaideni tyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää, joten älä epäröi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit olla yhteydessä myös, jos olet epävarma jostakin kynsiisi liittyvästä asiasta/tuotteesta. Neuvon ja vastaan kysymyksiin erittäin mielelläni.

Takuu ei ole voimassa seuraavissa tapauksissa:

 • Kynsi on katkennut/irronnut voimakkaan iskun tai väärinkäytön seurauksena.
 • Saatuja hoito-ohjeita ei ole noudatettu (esim. on käytetty asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta, joka on vaurioittanut kynttä).
 • Vahingoittunutta kynttä on itse liimattu, leikattu, viilattu tai kynsi on itse poistettu kokonaan.
 • Pureskelluille kynsille en voi myöntää takuuta ennen kuin oma kynsi on kasvanut takaisin normaaliin pituuteen ja malliinsa.

 

      

     

  

 

Ota yhteyttä