Ripsien pidennykset

Ripsipidennykset ovat ihana ja huoleton valinta, mikäli et halua käyttää aamuisin aikaa meikkaamiseen. Riittää kun sipaiset vain puuteria, ja olet jo kauniina uuteen päivään! Valitse klassiset ripset tai volyymiripset!

Olen kouluttautunut Helsingissä Cesars Finland Oy:n JB klassisten ripsien pidennyskoulutuksessa. Ripsikoulutus oli henkilökohtainen; tällöin kouluttaja voi varmistua koulutettavan ammattitaidosta ja koulutettava saa parhaan mahdollisen koulutuksen. Olen kouluttanut itseni myös volyymiripsien ammattilaiseksi Lahdessa LashLovers-koulutuksessa syksyllä 2014. Tällöin päivittyivät myös tiedot yleisesti ripsienpidennyksistä, laadukkaista tuotteista, turvallisuudesta ja puhtaudesta.

» Tutustu volyymiripsiin!

» Tutustu klassisiin ripsienpidennyksiin!

        

Yleistä ripsien pidennyksistä

Ripsien pidennys vaatii aikaa ja vaivaa, sillä työ on erittäin pikkutarkkaa. Jokaiseen omaan ripseen liimataan ripsiliiman avulla yksittäinen tekoripsi. Nykyaikaisen teknologian avulla ripset valmistetaan materiaaleista, jotka ovat identtiset minkkikarvojen ja silkin kanssa. Tekoripsiä ei valmisteta oikeasta silkistä tai eläimen karvoista, jottei esim. allergisia reaktioita aiheudu käyttäjälle. Itse käytän ripsipidennyksissä ns. minkkikarvoja, sillä ne ovat luonnollisemmat ja pehmeämmät.

Ripsipidennykseen on suositeltavaa tulla ilman silmämeikkiä. On todettu, että ripsi käyttäytyy kuten hiuskin, eli kastuessaan kosteus imeytyy ripseen. Jos joudumme poistamaan meikin, puhdistamaan ja kastelemaan ripsesi, kosteaan ripseen ei saada yhtä hyvää ja kestävää liimasidosta kuin kuivaan ripseen. Myöskään kestovärjäystä ei pidä tehdä ripsille ennen tuloa ripsien pidennykseen, sillä liima ei kiinnity, jos kestovärjäyksestä on alle 3 päivää. Ripsipidennykset kestävät n. kaksi kuukautta, mutta huollon tarvitset kuitenkin noin kolmen viikon välein. Huoltovälin pituus riippuu ripsiesi kiertokulusta.

Luonnonripsien elinikä on n. 60 päivää. Aluksi ripsesi on pieni ja hento, mutta mitä vanhemmaksi ripsesi tulee, sitä vahvemmaksi ja pidemmäksi se kasvaa. Pidennys tehdään vahvimpiin ja pisimpiin ripsiin. Pieniin ja hentoihin ripsiin ei pidennystä kannata tehdä, sillä ne eivät kestä tekokuidun painoa; hennot ripset taipuvat alaspäin ja saattavat katketa ennenaikaisesti.

Hinnasto

Klassinen ripsien pidennys 70 €
Klassisten ripsien huolto, normaali (1,5 h) 55 €
Ripsien pidennyksien poisto 30 €
Volyymiripset 80 €
Volyymiripsien huolto 70 €

En veloita erikseen glitter-ripsistä tai koristeista.

Ripsien pidennysten poisto

Jos haluat luopua pidennyksistä, anna ripsien pudota omaan tahtiin tai tule poistattamaan kuidut. Älä yritä poistaa ripsien pidennyksiä itse repimällä, jotta et vahingoittaisi omia ripsiäsi tai silmiäsi. Pahimmillaan silmäluomesi kipeytyvät ja silmiisi jää vaan muutaman millimetrin pituiset ripset.

Poistan ripsipidennykset turvallisella kuitujen poistoaineella. Näin saan liimatut kuidut poistettua hellävaraisesti, silmiä tai ripsiä vahingoittamatta.

Ripsien pidennysten hoito-ohjeet

Pidennysten hoito on helppoa. Sinun ei tarvitse nähdä paljon vaivaa, jotta ripset pysyvät kauniina niiden elinkaaren ajan.

  • Jos kestovärjäät ripsiäsi, tee värjäys vähintään 3 vuorokautta ennen pidennyksiin tuloa.
  • Tule ilman meikkiä ja niin, että ripsien pesusta on vähintään 3 tuntia.
  • Minulla on käytössäni laite, joka pilkkoo veden erittäin hienoiksi kosteusmolekyyleiksi. Liima kuivuu, eli kovettuu keräämällä ilmasta minimaalisen pieniä vesimolekyylejä ja laitteen avulla ripsiliima kovettuu hetkessä. Enää ei siis tarvita 24 tai 48 tunnin varoaikoja.

Asiakas voi poistua hoidosta turvallisin mielin, vaikka ulkona sataisi vettä tai räntää, sillä liima on täysin kovettunut ennen kuin asiakas nousee hoitopenkistä. Ja mikä parasta, herkkäsilmäisimmätkään eivät enää koe aristusta tai silmien kuivumista.

  • Vältä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsien lähellä. Suosi geelipohjaisia kosmetiikkatuotteita.
  • Vältä silmien hieromista sekä ripsien nyppimistä.
  • Uimahalleissa klooripitoinen vesi voi heikentää liimasidosta.
  • Ripsien pidennysten kanssa ei suositella käytettäväksi ripsiväriä, sillä ripsiväriä poistaessasi saatat vahingoittaa ripsiä. Jos kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä saadaksesi näyttävämmän lopputuloksen, käytä pidennyksille tarkoitettuja mascaroita. Älä harjaa väriä koko ripsen pituudelta.

Takuu

Luonnollisen ripsen elinkaari on n. 60 päivää, ja elinkaari vaihtelee omien ripsiesi kiertokulun mukaan. Valitettavasti joskus ripsipidennyksiä voi tippua aiemminkin ja jopa samaan aikaan reilusti. Siksi ajallisesti rajattua takuuaikaa on mahdotonta antaa.

Otathan kuitenkin välittömästi yhteyttä ongelmien ilmetessä, jotta voin tarkistaa, mistä ripsien irtoaminen johtuu. Kerrothan myös muista mieltäsi askarruttavista asioista, niin voin ottaa tarvittavat seikat huomioon seuraavassa huollossa.

Asiakastyytyväisyys on minulle erittäin tärkeää, joten älä epäröi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Ota yhteyttä