Volyymiripset

Volyymiripset ovat erittäin valloittavat, kevyet ja kestävät. Ne antavat tuuhean rivistön myös niille, joiden omat ripset eivät ole kovin runsaat.

Volyymiripsien asentaminen vie hiukan enemmän aikaa kuin perinteisten ripsienpidennysten asentaminen, riippuen halutusta lopputuloksesta ja volyymin määrästä. Muodostan yksittäisistä ripsistä kauniita ripsiviuhkoja erityisen tekniikan avulla. Näin asennus nopeutuu suhteessa ripsien lukumäärään.

Volyymiripsillä ei ole mitään tekemistä ns. ripsitupsujen tai Y- ja W-ripsikuitujen kanssa. Kyse on uudesta asennustekniikasta, jossa käytetään uusia, huippukevyitä ripsikuituja. Jopa kuusi ultrakevyttä ja silti näyttävää kuitua voidaan asentaa yhteen luonnonripseen, ja lopputulos on kevyempi kuin yksittäistä perinteistä ripsikuitua käyttämällä. Eli päinvastoin kuin edellä mainitut tuuheusmenetelmät, volyymiripset ovat erittäin turvalliset luonnonripsille.

On myös mahdollista saada upeat, värilliset volyymiripset. Niiden avulla voidaan korostaa silmien luonnollista väriä tai hakea näyttävämpää ja persoonallista lopputulosta.

» Tutustu ripsipidennysten hoito-ohjeisiin

Ota yhteyttä