Kodikasta hemmottelua

Hei! Olen Tia Tarkkanen ja synnyin yrittäjäperheeseen vuonna 1974. Lapsuuteni sain viettää kotioloissa, sillä äidilläni oli parturi-kampaamo kotonamme yli 30 vuotta. Oli ihanaa tulla kotiin koulusta, kun ei joutunut olemaan yksin. Vaikka äidillä saattoikin olla töitä, koti ei ollut koskaan hiljainen.

Nyt olen itse äiti ja haluan antaa lapsilleni saman turvallisuuden tunteen. Sanotaan, ettei omena kauas puusta putoa, ja tässä tapauksessa se on totta, sillä olen perustanut kynsi- ja ripsistudion omaan kotiini.

Kotiini on helppo tulla, Tiatariin on kodissamme oma sisäänkäynti. Sinun ei tarvitse murehtia parkkipaikoista tai parkkimaksuista, sillä pihassa on aina tilaa autollesi. Linja-autollakin pääsee lähelle (Jyväskylän Liikenne nro 41).

Tiatarissa on kiireetön ja kotoisa tunnelma. Lastenhoito-ongelmien yllättäessä voit napata lapsesi mukaan. Yleensä meiltä löytyy leikkikaveri – ainakin lelujen tai DVD:n muodossa. Vauvat ja vaippaikäiset ovat tietenkin haaste, mutta hätä ei lue lakia kauneusasioissa. Toki itse varmasti rentoudut parhaiten ilman lapsiasi.

Aika rientää ja omat lapseni ovat kasvaneet kouluikään. Olen venyttänyt "napanuoraa", joten minulla on myös tilat Toivakassa parturi-kampaamo Salonki Stopin tiloissa sekä Lievestuoreella parturi-kampaamo Sinin tuloissa. Varataan aika sinulle toimipisteeseen, joka on sinua lähinnä.

 

Ota yhteyttä