Rakennekynnet

Rakennekynnet on helppo tapa saada kauniit, huolitellut ja kestävät kynnet

Tiesithän, että rakennekynnet voivat myös olla lyhyet, ja jos pureskelet kynsiäsi, rakennekynnet ovat täydellinen ratkaisu sinulle!

 

Kauniit kädet huomataan aina! Voin rakentaa sinulle geelillä kynsiisi tasaisen muodon ja mitan muotin avulla. En käytä kynsiliimaa tai tippejä. Muotit tekevät luonnollisemman ilmeen sekä ovat vahvemmat, sillä liimasidosta ei tehdä oman kynnen ja geelillä tehdyn rakennekynnen välille, joka saattaisi haurastua käytössä.

Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa geeli massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa kynsien tyyliä.

 

Geelillä voi myös vahvistaa oman kynnen. Alussa saatat tarvita huoltoja tiiviimmin, mutta oman kynnen kasvaessa geelin alla huoltovälikin pitenee. Käyttämäni geeli on tuoksutonta.

Rakennekynnet suojaavat omaa kynttä ja auttavat kynsiä kasvamaan. Tule rohkeasti käymään, vaikka olisitkin kova kynsien pureskelia tai omat kyntesi ovat hauraat tai liuskoittuvat. Geelaamalla ja muottien avulla kynsistä saadaan kauniit.

 

Voit suunnitella itse kynsiisi kuviot ja värit tai antaa minun tehdä se puolestasi. Otathan huomioon, että kynsien pituus vaikuttaa lopputulokseen koristeiden ja kuvioiden osalta.